Terug

Volg Vandaag Inside

Fabrizio Romano onthult veel lagere terugkoopclausule voor PSG in contract Xavi Simons

Fabrizio Romano onthult veel lagere terugkoopclausule voor PSG in contract Xavi Simons

21 juni 2023, 12:47

Paris Saint-Germain heeft een terugkoopclausule van slechts zes miljoen euro vastgelegd in het contract van de talentvolle middenvelder Xavi Simons, Dat meldt de gerenommeerde voetbaljournalist Fabrizio Romano. De clausule kan alleen worden geactiveerd van 1 tot 31 juli. Verschillende media beweerden eerder dat het om een clausule van 12 miljoen zou gaan. De uiteindelijke beslissing om gebruik te maken van de terugkoopclausule ligt volledig in handen van de jonge speler. Momenteel wacht Simons op een bericht van PSG om te bepalen of hij terugkeert naar de Franse club. Verschillende Europese topclubs, waaronder Manchester United, Arsenal, Brighton & Hove Albion, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund en RB Leipzig houden de situatie nauwlettend in de gaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.