Terug

Volg Vandaag Inside

Fàbregas waarschuwt Messi voor transfer naar Paris Saint-Germain

Fàbregas waarschuwt Messi voor transfer naar Paris Saint-Germain

13 aug 2021, 22:33

Cesc Fàbregas, oud-ploeggenoot van Lionel Messi, waarschuwt de Argentijnse ster voor de Ligue 1. Vaak wordt de competitie omschreven als de farmers league, maar daar denkt Fàbregas absoluut anders over.

'Het is niet zo makkelijk als mensen denken', reageert de middenvelder van AS Monaco in gesprek met Metro. 'De Ligue 1 is erg intens, heel agressief, snel en ze heeft sterke spelers. De ploegen verdedigen er ook heel goed.'

Fàbregas geeft aan dat Paris Saint-Germain een fantastische ploeg heeft, maar dat het geen gemakkelijke opgave voor de club uit Parijs zal worden in het nieuwe seizoen. 'Lille heeft opnieuw een competitieve ploeg, Marseille heeft een aantal goede transfers gedaan. Lyon heeft een goed team met een goede coach en ook onze ploeg mag gezien worden. Vijf of zes teams zullen strijden om de landstitel. We moeten niet alleen met PSG bezig zijn.'

De inmiddels 34-jarige Spanjaard speelde tussen 2011 en 2014 samen met Messi bij FC Barcelona. In Parijs heeft Messi een tweejarig contract getekend en gaat hij spelen met rugnummer 30, waar hij ook mee doorbrak bij de Catalanen. PSG heeft Messi transfervrij overgenomen van Barça. Naar verluidt gaat hij maar liefst 35 miljoen euro per jaar verdienen bij de Franse topclub.

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.