Terug

Volg Vandaag Inside

Fàbregas verlaat Chelsea voor AS Monaco

Fàbregas verlaat Chelsea voor AS Monaco

11 jan 2019, 20:24

MONACO (ANP) - Cesc Fàbregas vervolgt zijn loopbaan bij AS Monaco. De 31-jarige middenvelder komt over van Chelsea, waar hij dit seizoen weinig speeltijd kreeg.

De Spanjaard arriveert op voorspraak van trainer Thierry Henry bij AS Monaco. Beide vrienden voetbalden nog samen bij Arsenal.

De 31-jarige Fàbregas werd twee keer kampioen met Chelsea en veroverde eenmaal de landstitel met Arsenal in de Premier League. Met Barcelona werd hij kampioen van Spanje.

Hij moet AS Monaco voor degradatie behoeden. De gevallen topclub staat op de voorlaatste plaats van de Franse competitie. Alleen Guingamp heeft twee punten minder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.