Terug

Volg Vandaag Inside

Fàbregas laat Monaco eindelijk weer winnen

Fàbregas laat Monaco eindelijk weer winnen

2 feb 2019, 23:12

MONACO (ANP) - AS Monaco heeft voor het eerst in twee maanden weer eens een overwinning geboekt in de Franse competitie. De landskampioen van 2017, die nu in degradatienood verkeert, versloeg Toulouse in het Stade Louis II met 2-1. Cesc Fàbregas schoot na een uur spelen het winnende doelpunt binnen.

De Spaanse middenvelder, wereldkampioen in 2010, is een van de vele spelers die Monaco in de winter aantrok om degradatie te voorkomen. De club uit het prinsdom versterkte zich ook met onder anderen Gelson Martins, William Vainqueur, Naldo en Adrien Silva. Trainer Thierry Henry werd onlangs na een dienstverband van ruim drie maanden weer ontslagen en zijn voorganger Leonardo Jardim keerde terug om Monaco, dat op 4 december voor het laatst had gewonnen in de Ligue 1, te helpen.

Monaco klom dankzij de winst op Toulouse over Amiens naar de achttiende plaats. Die plek betekent aan het einde van het seizoen een play-off om promotie/degradatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.