Terug

Volg Vandaag Inside

Faber tot einde seizoen trainer van PSV

Faber tot einde seizoen trainer van PSV

16 dec 2019, 16:05

Ernest Faber is aangesteld als interim-trainer van PSV. De oud-verdediger zit tot het einde van het seizoen op de bank als vervanger van de maandag ontslagen Mark van Bommel. PSV speelt deze maand nog twee wedstrijden, woensdag in de KNVB-beker tegen GVVV en zaterdag in de competitie tegen PEC Zwolle.

De 48-jarige Faber is hoofd jeugdopleidingen van PSV. Hij speelde zelf van 1990 tot 2004 voor de Eindhovenaren.

Van Bommel werd ontslagen na een reeks teleurstellende resultaten. PSV won slechts twee van de laatste twaalf wedstrijden. Naast Van Bommel vertrekken ook zijn assistenten Reinier Robbemond en Jürgen Dirckx. Ook voor Bert van Marwijk, die een achtergrondrol vervulde bij PSV en de schoonvader is van Van Bommel, is geen plaats meer.

Faber krijgt de komende twee duels assistentie van Boudewijn Zenden en Ruud Hesp. Hesp maakt nu ook al deel uit de technische staf. Oud-international Zenden gaat de komende tijd nadenken of hij die rol ook na de winterstop wil vervullen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.