Terug

Volg Vandaag Inside

Faber: PSV moet geen kampioen van training blijven

Faber: PSV moet geen kampioen van training blijven

2 feb 2020, 21:00

Trainer Ernest Faber sprak na de nederlaag van zijn PSV bij Ajax (1-0) een opvallende wens uit. "Ik hoop dat we niet de kampioen van de training blijven", zei hij. "De hele week was iedereen scherp. Maar we hadden het hier in het stadion moeten laten zien. Dat hebben we weer niet gedaan."

"Ajax had voor rust wel zes of zeven kansen", telde Faber. "We hadden misschien een of twee counters. Ook in de tweede helft hebben we niet zo gek veel gecreëerd. We zitten in een heel moeilijke fase. Daar moeten we uitkomen."

Ajax was voor rust zo veel beter dan PSV dat het een klein wonder was dat alleen Quincy Promes scoorde. En dan waren Daley Blind. Hakim Ziyech en David Neres niet eens van de partij. PSV kon na rust ook geen vuist maken nadat Promes, Ryan Babel en Joël Veltman geblesseerd waren uitgevallen. "Dat maakt het wel pijnlijk. We zijn heel teleurgesteld", bekende Faber.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.