Terug

Volg Vandaag Inside

FA onderzoekt bijtincident van Bournemouth-speler

FA onderzoekt bijtincident van Bournemouth-speler

22 dec 2020, 15:42

De Engelse voetbalbond FA onderzoekt een bijtincident waarbij middenvelder Jefferson Lerma is betrokken. De Bournemouth-middenvelder zou in het duel met Sheffield Wednesday een tegenstander hebben gebeten. Lerma ontkent de beschuldiging.

De FA heeft de 26-jarige Colombiaan in staat van beschuldiging gesteld voor het incident in de wedstrijd in het Championship, dat niet was gezien door de scheidsrechter. Lerma kan tot donderdag reageren op de beschuldiging.

"Jefferson ontkent de beschuldiging en heeft meegewerkt aan het aanvankelijke onderzoek van de FA naar het vermeende incident", meldt zijn ploeg Bournemouth. "Hij vraagt om een hoorzitting. Bournemouth steunt Jefferson en zal dat blijven doen gedurende het proces."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.