Terug

Volg Vandaag Inside

FA cup-winnaar Arsenal verslaat kampioen Liverpool en wint de Community Shield

FA cup-winnaar Arsenal verslaat kampioen Liverpool en wint de Community Shield

29 aug 2020, 21:41

Arsenal heeft de Community Shield gewonnen. De winnaar van de FA Cup klopte landskampioen Liverpool op een leeg Wembley na het nemen van strafschoppen.

De stand na reguliere speeltijd was 1-1. De Engelse Supercup kent geen verlenging. Rhian Brewster miste een penalty voor Liverpool. Arsenal bleef foutloos vanaf elf meter.

Pierre-Emerick Aubameyang opende de score voor Arsenal. De spits uit Gabon heeft nog steeds zijn handtekening niet onder een nieuwe verbintenis gezet. Zijn huidige contract loopt volgend jaar af. Bij Arsenal stellen ze al maanden alles in het werk om Aubameyang langer te binden.

Invaller Takumi Minamino tekende in de 73e minuut voor de gelijkmaker. De Japanner verruilde begin dit jaar Red Bull Salzburg voor de kampioen van Engeland.

Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd voor Liverpool. Zijn ploeggenoot Georginio Wijnaldum werd in blessuretijd gewisseld voor Brewster, de enige speler die een strafschop miste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.