Terug

Volg Vandaag Inside

F1-coureur Latifi mist bocht volledig: opticien Specsavers reageert geniaal

F1-coureur Latifi mist bocht volledig: opticien Specsavers reageert geniaal

7 okt 2022, 10:40

Komend weekend verrijden de Formule 1-coureurs de GP van Japan. Tijdens de vrije training van vrijdag baarde Williams-coureur Nicholas Latifi opzien met een merkwaardige manoeuvre, waarna onder meer opticien Specsavers geniaal reageerde op Twitter.

Latifi zorgde namelijk voor verbazing toen hij tijdens de training een bocht volledig verkeerd inschatte. In plaats van het parcours te volgen, draait de Williams-coureur een zijweg in. Zelf weet hij ook niet zo goed waarom hij de bolide de verkeerde weg instuurt. Over de board-radio zegt hij: "Geen idee wat er zojuist gebeurde. De auto... Heel gek..."

Tekst gaat verder onder de tweet.

Op Twitter dollen verschillende mensen met Latifi, die geregeld de wenkbrauwen doet fronzen met merkwaardige acties. "Ze moeten hem wekelijks zijn eigen parcours geven. Dan kan hij andere auto's niet raken of safety cars veroorzaken", stelt Jantjebeton. Ook opticien Specsavers reageert geniaal op de actie: "Misschien was hij op zoek naar ons".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.