Terug

Volg Vandaag Inside

F-Side roept op tot boycot catering in Arena na prijsstijging bier: 'Geldwolven'

F-Side roept op tot boycot catering in Arena na prijsstijging bier: 'Geldwolven'

14 jan 2023, 00:00

De F-Side van Ajax roept via Instagram andere supporters op om bier te boycotten in de Johan Cruijff ArenA. De harde kern vindt de prijsstijging van 50 cent 'schandalig'.

Een biertje kost in de Johan Cruijff ArenA vanaf vandaag een halve euro extra. Een klein biertje (300 cc) gaat dit kalenderjaar van 3,75 naar 4,25 euro. Voor een groot biertje (550 cc) betaal je dan 6,25 euro en voor een plastic beker met 650 milliliter moet je 7,25 euro betalen. Alle andere drankjes, op bruisend water na, zijn ook duurder geworden.

"Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat er een schandalige prijsverhoging is doorgevoerd met betrekking tot het drank aanbod van de Johan Cruijff ArenA", schrijft de F-Side onder meer in onderstaand bericht. "Laten we één ding duidelijk maken waar nog wat onduidelijkheid over is ontstaan, Ajax heeft zelf GEEN invloed op deze prijsstijging en verdient amper wat aan de drankomzet, het zijn echt de geldwolven van de ArenA zelf die dit hebben bedacht."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.