Terug

Volg Vandaag Inside

F-Side doet oproep: Ajax heeft zware griep, neem witte zakdoekjes mee

F-Side doet oproep: Ajax heeft zware griep, neem witte zakdoekjes mee

26 jan 2023, 09:00

De fanatieke supporters van de F-Side van Ajax willen donderdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Volendam hun onvrede laten blijken over de situatie bij hun club. Ze roepen fans op om een witte zakdoek mee te nemen naar de Johan Cruijff ArenA en daar in de 5e minuut van de wedstrijd mee te wapperen.

"Helaas heeft Ajax op dit moment last van een zware griep. Neem dus je witte zakdoek mee", schrijft de F-Side op sociale media. De fans hebben waarschijnlijk voor de 5e minuut gekozen omdat Ajax na zes competitieduels zonder zege naar de vijfde plaats van de Eredivisie is gezakt.

Een deel van de aanhang van Ajax dringt al weken aan op het ontslag van trainer Alfred Schreuder. Fans hebben ook veel kritiek op de directie. Schreuder geniet voorlopig het vertrouwen van de leiding van de regerend kampioen. Mogelijk krijgt hij wel een nieuwe assistent naast zich.

Derde plaats

Ajax klimt naar derde plaats als het FC Volendam verslaat. De laatste competitiezege van de club uit Amsterdam dateert van 22 oktober vorig jaar toen bij RKC Waalwijk werd gewonnen (1-4).

De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam begint om 21.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.