Terug

Volg Vandaag Inside

Extra show van The Tribute - Live in Concert in Ziggo Dome

19 jan 2024, 12:27

Er komt een extra show van The Tribute - Live in Concert in de Ziggo Dome. Dat maakt concertorganisator MOJO vrijdag bekend. De extra show vindt plaats op 13 april.

De reden voor de extra show is "de grote vraag" naar kaarten, stelt MOJO. Begin januari was al een show op 12 april aangekondigd. Tijdens het concert treden de finalisten op van het SBS6-programma The Tribute - Battle of Bands.

In het derde seizoen van de talentenjacht doen groepen mee die onder meer de muziek van Elton John, Spice Girls, Frank Sinata, Bee Gees en Robbie Williams spelen. Twee eerdere edities werden gewonnen door Bouke & The ElvisMatters Band en Queen Must Go On.

De kaarten voor het concert op 13 april zijn direct in de verkoop gegaan.

Bouke trad onlangs op bij De Oranjewinter, waar hij het publiek betoverde met 'Are You Lonesome Tonight.' Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.