Terug

Volg Vandaag Inside

'Explosieve situatie bij Feyenoord: Zit Advocaat zondag nog op de bank?'

'Explosieve situatie bij Feyenoord: Zit Advocaat zondag nog op de bank?'

29 jan 2021, 11:12

Het is nog maar de vraag of Dick Advocaat zondag op de bank zit in de topper tegen PSV, zo meldt de Telegraaf vrijdag. Oorzaak voor deze situatie is niet het gebrek aan goede resultaten, maar een verstoorde relatie tussen een aantal spelers en de trainer.

Feyenoord verloor woensdagavond van Heerenveen met 3-0 en was duidelijk zichzelf niet. Advocaat oogde daarentegen gelaten en probeerde weinig om zijn ploeg uit het slop te trekken.

Het liefst blijft De Kleine Generaal tot het einde van het seizoen zitten. Maar mocht een gesprek uitlopen op flinke weerstand, dan kan het zomaar zijn dat Advocaat de handdoek zal gooien. 'De spanning die er nu binnen de club heerst, is verre van ideaal zo vlak voor de topper tegen PSV van komende zondag. De vraag zal vooral zijn wie dan op de bank zit. Dat weten we rond het middaguur. Advocaat kennende zal hij aan de groep vandaag keihard duidelijk maken hoe hij verder wil', zo schrijft de Telegraaf.

Stopt Dick Advocaat vroegtijdig bij Feyenoord?

Stopt Dick Advocaat vroegtijdig bij Feyenoord?
2:40
Stopt Dick Advocaat vroegtijdig bij Feyenoord?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.