Terug

Volg Vandaag Inside

Expliciete video leidt tot ontslag trainer Málaga

Expliciete video leidt tot ontslag trainer Málaga

12 jan 2020, 09:35

De Spaanse voetbalclub Málaga heeft trainer Victor Sánchez ontslagen als gevolg van een expliciete video van hem, die onlangs opdook op de sociale media. De 43-jarige trainer werd begin deze week daarom al op non-actief gezet. Omdat de gesprekken om tot een "vriendelijke oplossing" te komen niets opleverden, besloot Málaga om Sánchez te ontslaan.

Volgens de leiding van Málaga heeft de video de club teveel problemen bezorgd om verder te gaan met de trainer. De club, die in 2013 nog de kwartfinales van de Champions League haalde, staat op het tweede niveau in Spanje maar net boven de degradatiestreep.

De gelekte video van Sánchez, waarop te zien is hoe hij in kleding van de club zijn geslachtsdeel toont, werd verspreid via social media. "Ik wil jullie informeren dat ik het slachtoffer ben van een misdaad en word afgeperst", zegt de trainer. De politie heeft de zaak in onderzoek. Deze week werd een 41-jarige man opgepakt omdat hij de video zou hebben verspreid, maar hij mocht na verhoor weer naar huis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.