Terug

Volg Vandaag Inside

Experiment bij Feyenoord in de spits is groot succes: 'Hij was heel goed'

Experiment bij Feyenoord in de spits is groot succes: 'Hij was heel goed'

23 dec 2022, 22:19

Feyenoord heeft vrijdag in een oefenduel op Varkenoord gewonnen van Go Ahead Eagles. De koploper van de Eredivisie deed dat met 7-4, in een ontmoeting die was opgedeeld in vier blokken van 38 minuten.

Aanvaller Igor Paixão maakte in de wedstrijd zijn eerste doelpunt voor Feyenoord en startte voor heet eerst in de spits tegen de Eagles. "Of het nu Danilo of Gimenez is. Santi heeft een paar keer vanaf begin gespeeld toen Danilo er niet bij was. We hebben ook andere mogelijkheden met Paixão bijvoorbeeld, ik wilde graag een keer zien hoe hij dat in de wedstrijd invult", vertel Slot, die erg blij was met het optreden van de Braziliaan.

"Op de training hebben we dat een paar keer gedaan. Dat heeft hij vandaag denk ik prima ingevuld. Igor speelde als spits heel goed, omdat hij ook de kwaliteiten heeft om daar te spelen. Het ontloopt elkaar heel weinig in de voorhoede",concludeert de trainer van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.