Terug

Volg Vandaag Inside

Excuses Insigne aan 9-jarige fan voor wanprestatie Napoli

Excuses Insigne aan 9-jarige fan voor wanprestatie Napoli

21 jan 2020, 14:01

Aanvoerder Lorenzo Insigne van Napoli snapt dat de fans van de Italiaanse club een moeilijke tijd doormaken. Napoli verloor zaterdag met 2-0 van Fiorentina en dat was de vierde nederlaag in vijf wedstrijden. De nummer twee van de Serie A in de afgelopen seizoenen is afgegleden naar de elfde plaats.

Het beeld van een huilende 9-jarige fan met een sjaaltje van Napoli om de nek dook na de nederlaag tegen Fiorentina overal op in de Italiaanse media. Het greep aanvoerder Insigne aan. Hij richtte zich in een videoboodschap tot het jongetje en bood zijn excuses aan namens de hele ploeg.

"Het spijt ons dat je moest huilen om de nederlaag. We beloven dat we er vanaf nu een prachtig kampioenschap van gaan maken en dat jij weer kunt lachen om ons. We zien je graag terug in het stadion. Dikke knuffel", sprak Insigne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.