Terug

Volg Vandaag Inside

BREAKING: ADO definitief niet verder met Pardew en Powell

BREAKING: ADO definitief niet verder met Pardew en Powell

28 apr 2020, 21:33

ADO maakt vanavond bekend dat het niet verder gaat met Alan Pardew en Chris Powell. Pardew wist ADO met een geluk door een ongeluk in de Eredivisie te houden. De Haagse club is geeindigd op plek 17, wat onder normale omstandigheden directe degradatie zou betekenen.

Het lag in de lijn der verwachting dat ADO dan ook niet zo verlengen met de Engelse trainer. De club was al in gesprek met mogelijke opvolgers, waaronder droomkandidaat Maurice Steijn.

Pardew werd in januari aangesteld als trainer en pakte zes punten in tien wedstrijden met ADO (één keer winst en drie keer gelijk). ADO laat weten dat de sportieve prestaties niet ten grondslag liggen aan het vertrek van de Engelsman. Volgens de club was er weinig draagvlak door een moeizame relatie met zowel de supporters als enkele spelers.

Na het besluit van de KNVB om geen promotie/degradatie dit jaar te laten plaatsvinden, liet ADO-directeur Hamdi al doorschemeren dat Maurice Steijn een serieuze optie was voor het trainerschap.

VIDEO - ADO-Directeur Hamdi: 'Maurice Steijn is een trainer die bij ADO past'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.