Terug

Volg Vandaag Inside

Excelsior verlengt contract clubman Bruins

Excelsior verlengt contract clubman Bruins

8 mrt 2019, 15:41

ROTTERDAM (ANP) - Luigi Bruins zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw contract bij Excelsior. Dat meldt de nummer 14 van de eredivisie op de eigen website. De verbintenis geldt voor de komende twee seizoenen.

,,Mijn gevoel voor Excelsior is een familiegevoel", aldus de 31-jarige Bruins. ,,Ik ben als 6-jarige hier begonnen, heb daarna wat uitstapjes gemaakt, maar sinds een aantal jaar ben ik hier terug en het bevalt mij prima. Ook mijn familie komt hier graag en dat is ook belangrijk. Mijn zoontje Saiffedien voetbalt in de jeugdopleiding, in Excelsior onder 10 , dus de band met Excelsior is heel sterk.’’

Bruins speelde onlangs zijn 200e officiële duel voor Excelsior. Hij had een aflopend contract in Kralingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.