Terug

Volg Vandaag Inside

Excelsior stunt met vastleggen oud-Feyenoorder Ayoub

Excelsior stunt met vastleggen oud-Feyenoorder Ayoub

22 juli 2022, 20:25

Yassin Ayoub keert aankomend seizoen weer terug in de Nederlandse Eredivisie. De creatieve middenvelder heeft een contract getekend bij promovendus Excelsior.

"Ik heb ook gesprekken gevoerd met andere clubs, maar naar mijn gevoel deed Excelsior er echt alles aan om mij binnen te halen’’, vertelt hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik ben een gevoelsmens en baseer mijn beslissingen dus voor een groot deel daar op. Dat Excelsior zo veel moeite heeft gedaan voor mij, daar sprak voor mij veel vertrouwen uit."

Ayoub speelde tot en met deze zomer voor het Griekse Panathinaikos, waar hij tot slechts achttien wedstrijden kwam in twee seizoenen. Voordat de 28-jarige Marokkaan in Zuidoost-Europa belandde, stond hij onder contract bij FC Utrecht en Feyenoord. In de Eredivisie speelde hij maar liefst 164 wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.