Terug

Volg Vandaag Inside

'Ex-model Kathryn Mayorga eist 65 miljoen van Cristiano Ronaldo'

'Ex-model Kathryn Mayorga eist 65 miljoen van Cristiano Ronaldo'

29 apr 2021, 20:21

Ex-model Kathryn Mayorga eist een bedrag van 65 miljoen euro van Cristiano Ronaldo, zo blijkt uit documenten in handen van The Mirror. Mayorga claimt in 2009 verkracht te zijn door de Portugese superster in Las Vegas.

De destijds 24-jarige Ronaldo was daar met zijn zwager en neef op vakantie en liep daar Kathryn Mayorga tegen het lijf op een feestje. Het model ging na afloop mee naar de suite van de voetballer, waar hij haar verkracht zou hebben.

Ronaldo ontkende de beschuldigingen, maar betaalde in 2010 wel ruim 300.000 euro aan Mayorga. In ruil daarvoor zou zij de rest van haar leven moeten zwijgen over de zaak. Dat hield Mayorga vol tot 2018, toen ze in een interview wel sprak over over de vermeende verkrachting. Er volgde een onderzoek, maar Ronaldo werd een jaar later vrijgesproken.

De rechtszaak die Mayorga nu begint gaat om de 'zwijgovereenkomst' uit 2010. Het voormalig model beweert dat ze die onder druk getekend heeft en psychisch ontoerekeningsvatbaar was. Ze eist 65 miljoen euro: ruim twintig miljoen voor geleden schade, ruim twintig miljoen voor toekomstige schade en de rest voor onkosten die ze besteedde aan haar team van advocaten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.