Terug

Volg Vandaag Inside

Ewout Genemans over uitreiking Televizier-Ring bij VI: 'Zal ik nooit meer vergeten'

Ewout Genemans over uitreiking Televizier-Ring bij VI: 'Zal ik nooit meer vergeten'

29 nov 2020, 23:30

Ewout Genemans blikt in het radioprogramma De Perstribune terug op de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring in 2011. Voetbal International, voorganger van Veronica Inside, werd in dat jaar de winnaar van de prestigieuze televisieprijs.

Waar de genomineerden normaal aanwezig zijn in Carré, bleven de heren van VI in de studio op het Media Park. Er moest namelijk gewoon een uitzending worden gemaakt. Daarom was presentator Ewout Genemans naar de studio van VI gestuurd, om daar verslag te doen van alle gebeurtenissen.

Genemans had geen gemakkelijke avond en werd natuurlijk regelmatig in de maling genomen. Als klap op de vuurpijl had Mies Bouwman, die de winnaar van de Televizier Ring bekend maakte, geen idee wie Ewout was.

In De Perstribune reageert Genemans op de historische avond: 'Dat was een pijnlijk momentje, ja. Ik heb daarna nog een brief gekregen van Mies Bouwman, die staat in mijn kantoor. Heel aardig, dat er sprake was van verwarring in het oor. Dat was heel lief, eigenlijk. Maar die avond zal ik nooit meer vergeten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.