Terug

Volg Vandaag Inside

Everton wint ook derde competitieduel en gaat aan kop

Everton wint ook derde competitieduel en gaat aan kop

26 sep 2020, 20:03

Everton is ook na drie speelronden in de Engelse voetbalcompetitie nog zonder puntenverlies. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti won zaterdag bij Crystal Palace, dat de eerste twee wedstrijden ook had gewonnen. Het werd 1-2.

Everton eindigde in het afgelopen seizoen als twaalfde in de Premier League. Technisch directeur Marcel Brands deed met de Colombiaanse middenvelder James Rodríguez (Real Madrid) en de Braziliaanse middenvelder Allan (ex-Napoli) twee grote aankopen deze zomer.

Aanvaller Dominic Calvert-Lewin opende zaterdag in de 10e minuut de score voor Everton. Crystal Palace kwam na een klein half uur via Cheikhou Kouyaté langszij. De Braziliaan Richarlison zette Everton in de 40e minuut weer op voorsprong. In de tweede helft bleven doelpunten uit. Oud-Ajacied Jaïro Riedewald bleef bij Crystal Palace op de bank zitten.

Everton won in de eerste twee speelronden van Tottenham Hotspur (0-1) en West Bromwich Albion (5-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.