Terug

Volg Vandaag Inside

Everton-spits Kean diep in de problemen door 'lockdown-party'

Everton-spits Kean diep in de problemen door 'lockdown-party'

26 apr 2020, 11:00

Het leek Everton-spits Moise Kean een goed idee om een zogeheten 'lockdown-party' te geven, deze week. Via sociale media kwam naar buiten dat de Italiaanse aanvaller een groot feest gaf. Zijn club Everton reageerde geschokt.

Volgens The Daily Star werd er heel de nacht gefeest en waren er veel gasten aanwezig op de 'lockdown-party' van Kean. Ook waren er verschillende modellen die lapdances gaven. Kortom, met de Britse corona-regels hebben Kean en zijn vrienden geen rekening gehouden.

Everton reageerde geschokt op het ordinaire feestje van hun spits: 'Everton neemt geschokt kennis van een incident waarbij een speler van het eerste team de richtlijnen van de regering en het clubbeleid in verband met het coronavirus heeft genegeerd,' meldt de club uit Liverpool op hun website. Kean heeft nog geen sancties ontvangen, maar die zullen snel volgen.

Kean is niet de eerste 'covidiot' uit de Premier League. Eerder gaf Manchester City-verdediger Kyle Walker al een seksfeestje. Diverse Spurs-spelers trainde met coach José Mourinho buiten ondanks een verbod. Ook een aantal Arsenal spelers trokken zich niets aan van de regels. In het Verenigd Koninkrijk zijn al meer 20.000 mensen overleden door het coronavirus.

René kan zich heel goed aan de coronamaatregelen houden. Voor hem veranderd er niet veel, en dus houdt hij het goed uit. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - René: 'Ik lig al acht jaar in quarantaine!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.