Terug

Volg Vandaag Inside

Everton neemt middenvelder Allan over van Napoli

Everton neemt middenvelder Allan over van Napoli

5 sep 2020, 14:07

Everton neemt de Braziliaanse middenvelder Allan over van Napoli. De 29-jarige Braziliaan heeft in Liverpool een contract voor drie haar getekend, meldt de club.

Everton en Napoli maakten geen details over de transfer bekend maar volgens Britse media betaalt de club uit Premier League ongeveer 25 miljoen Britse pond (28 miljoen euro) aan Napoli.

Allan kwam sinds 2015 in meer dan 200 wedstrijden uit voor de Italiaanse club en scoorde daarin elf keer. De middenvelder speelde negen keer in het Braziliaanse nationale elftal en maakte deel uit van de ploeg die in 2019 de Coppa America veroverde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.