Everton na zege op Crystal Palace steviger in subtop Engeland

8 feb 2020, 16:34

Everton heeft zich met een zege op Crystal Palace steviger in de subtop gevestigd. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won met 3-1 van de ploeg van Patrick van Aanholt. Everton kwam daardoor op 36 punten, evenveel als nummer zes Sheffield United.

Bernard zette de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong na een voorzet van Theo Walcott. Christian Benteke schoot Crystal Palace aan het begin van de tweede helft op gelijke hoogte. De bezoekers kregen kansen op een tweede treffer, maar uit een snelle tegenaanval maakte Richarlison op aangeven van Dominic Calvert-Lewin er 2-1 voor Everton van. Calvert-Lewin besliste het duel vlak voor tijd zelf met de 3-1.

Van Aanholt speelde de hele wedstrijd bij Crystal Palace. Jaïro Riedewald bleef op de bank.