Everton lijdt eerste nederlaag van dit seizoen in Premier League

25 okt 2020, 17:59

Everton heeft de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti ging na vier overwinningen en een gelijkspel onderuit in het uitduel met Southampton (2-0).

Everton mag zich nog wel koploper van de Premier League noemen, op basis van een beter doelsaldo dan stadgenoot Liverpool dat zaterdag wel won van Sheffield United (2-1).

James Ward-Prowse en Che Adams scoorden voor rust voor Southampton. Danny Ings bereidde beide treffers voor. Everton eindigde de wedstrijd met tien man na een rode kaart voor Lucas Digne in de 72e minuut.