Terug

Volg Vandaag Inside

Everton heeft Rodriguez terug voor duel met Manchester United

Everton heeft Rodriguez terug voor duel met Manchester United

6 nov 2020, 18:02

Everton kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Manchester United weer beschikken over James Rodriguez. De Colombiaanse spelmaker is hersteld van een blessure, zei trainer Carlo Ancelotti vrijdag.

Zonder Rodriguez verloor Everton zondag met 2-1 van Newcastle United. Uit de laatste drie duels behaalde de club maar één punt, waardoor Everton de koppositie kwijtraakte en inmiddels op de vierde plaats staat.

Rodriguez, die de afgelopen transferperiode overkwam van Real Madrid, is met drie doelpunten en drie assists in zes competitiewedstrijden voorlopig van grote waarde voor Everton. "Ik weet niet of hij 100 procent fit is, maar we hebben hem nodig. Fysiek is hij in orde", aldus Ancelotti.

Everton treft in Manchester United een ploeg uit vorm. Het elftal van trainer Ole Gunnar Solskjaer staat in de Premier League slechts vijftiende en woensdag verloor Manchester in de Champions League nog met 2-1 van de Turkse club Istanbul Basaksehir.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.