Terug

Volg Vandaag Inside

Everton-fans gaan los op Twitter: 'Ga alsjeblieft niet terug naar United, Donny!'

Everton-fans gaan los op Twitter: 'Ga alsjeblieft niet terug naar United, Donny!'

12 feb 2022, 19:30

Donny van de Beek startte zaterdagmiddag voor het eerst in de basis bij zijn nieuwe club Everton. The Toffees wisten met 3-0 te winnen van Leeds United, de middenvelder was de grote uitblinker op Goodison Park. Na afloop van het duel sprak Van de Beek de Everton-fans toe in een video.

Everton plaatste de video op Twitter en schreef erbij: 'Top drawer today, Donny!' In het filmpje bedankt de middenvelder de fans en benadrukt hij hoe belangrijk de drie punten zijn tegen directe concurrent Leeds United.

De Everton-supporters zijn na één duel al groot fan van de oud-Ajacied. Veel Twitteraars hopen dat de huurling van Manchester United in Liverpool blijft. 'Stay forever, Donny!' klinkt het onder meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.