Terug

Volg Vandaag Inside

Everton bezorgt Liverpool vierde competitienederlaag op rij

Everton bezorgt Liverpool vierde competitienederlaag op rij

20 feb 2021, 21:32

Liverpool is het winnen verleerd in de Premier League. De regerend kampioen van Engeland leed in de thuiswedstrijd tegen Everton de vierde competitienederlaag op rij (0-2).

Liverpool verloor de afgelopen weken ook van Brighton & Hove Albion (0-1), Manchester City (1-4) en Leicester City (3-1). Het elftal van trainer Jürgen Klopp was dinsdag wel te sterk voor RB Leipzig in de Champions League (0-2).

Liverpool staat zesde in de Premier League, met al 16 punten minder dan Manchester City, de koploper die zondag uit tegen Arsenal speelt. Everton kwam in punten gelijk met Liverpool. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti heeft een minder doelsaldo dan de stadgenoot, maar Everton heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Richarlison bracht Everton al in de derde minuut op voorsprong. Gylfi Sigurdsson benutte in de 83e minuut een strafschop, na een overtreding van Trent Alexander-Arnold op Dominic Calvert-Lewin. Everton vierde de eerste zege in de Merseyside-derby na 23 duels met Liverpool zonder overwinning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.