Terug

Volg Vandaag Inside

Everton betreurt uitstel en wil transparantie van City

Everton betreurt uitstel en wil transparantie van City

28 dec 2020, 23:29

Everton heeft verbaasd gereageerd op de beslissing het duel in de Premier League met Manchester City uit te stellen. City meldde maandag, op de dag van het duel, dat het te maken heeft met "een aantal positieve coronatests".

"Everton betreurt het uitstel van de wedstrijd van vanavond tegen Manchester City. Niet alleen voor de 2000 fans die aanwezig zouden zijn geweest, maar ook voor supporters over de hele wereld", stelt Everton in een korte verklaring.

"Onze spelers waren voorbereid op de wedstrijd, net als de teamstaf en iedereen op Goodison Park. De wedstrijddag is de belangrijkste dag op onze kalender. En dit was een grote wedstrijd."

Everton eist transparantie van City. "Hoewel Everton de openbare veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, vragen we alle informatie die Manchester City aan de Premier League heeft verstrekt openbaar te maken, zodat voor de club duidelijk is waarom deze beslissing is genomen."

Everton staat derde in de Premier League, City staat voorlopig achtste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.