Terug

Volg Vandaag Inside

Eva Jinek schrikt tijdens vrijgezellenfeest van eigen decolleté: 'Genoeg!'

Eva Jinek schrikt tijdens vrijgezellenfeest van eigen decolleté: 'Genoeg!'

5 dec 2022, 15:47

Eva Jinek was dit weekend 'niet te houden' tijdens een vrijgezellenfeest in Amsterdam. Dat schrijft de presentatrice in haar eigen nieuwsbrief. Voor de gelegenheid droeg Eva een dirndl, waardoor ze elke keer nogal schrok elke keer van haar eigen decolleté.

"Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam," beschrijft Eva de avond. "Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan."

"Ik had een dirndl aan," gaat ze verder. "Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag. Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen, niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden," sluit Eva af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.