Terug

Volg Vandaag Inside

Europees duel Willem II in Luxemburg een dag eerder

Europees duel Willem II in Luxemburg een dag eerder

2 sep 2020, 11:55

Het Europese duel van Willem II in de tweede voorronde van de Europa League tegen Progrès Niederkorn in Luxemburg is met een dag vervroegd. De wedstrijd is verplaatst naar woensdag 16 september. De ontmoeting stond voor 17 september op de agenda, maar de nieuwe datum komt beide clubs beter uit gezien het programma in de nationale competitie.

De wedstrijd wordt niet gespeeld in het stadion van Progrès Niederkorn omdat die accommodatie niet voldoet aan de voorwaarden van de UEFA. Daarom wordt uitgeweken naar het gemeentelijke stadion van Differdange. De aftrap van de wedstrijd is om 18.30 uur.

De winnaar van dat duel treft in de derde voorronde waarschijnlijk het Schotse Rangers FC, dat aantreedt in de tweede ronde tegen het bescheiden Lincoln Red Imps uit Gibraltar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.