Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal - PSV gaat deze week niet door

Arsenal - PSV gaat deze week niet door

Europa League

12 sep 2022, 14:10

De uitwedstrijd van PSV in de Europa League tegen Arsenal gaat donderdag niet door. Het duel wordt vanwege het overlijden van koningin Elizabeth verplaatst naar een latere datum, meldt de Eindhovense club.

"Afgelopen weekend leek het er nog op dat het duel aanstaande donderdag wel gespeeld zou worden, maar de nationale autoriteiten in Groot-Brittannië hebben besloten dat er onvoldoende inzet van politiepersoneel mogelijk is vanwege de uitvaartdiensten van de Britse koningin Elizabeth in Londen", aldus PSV.

Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.