Terug

Volg Vandaag Inside

Eto'o in ziekenhuis na verkeersongeval

Eto'o in ziekenhuis na verkeersongeval

9 nov 2020, 12:19

Voormalig stervoetballer van FC Barcelona en Internazionale Samuel Eto’o heeft zondag een auto-ongeluk gehad in zijn geboorteland Kameroen. Volgens lokale media is de oud-spits geraakt door een bus. Eto’o zou daarbij gewond zijn geraakt aan zijn hoofd en opgenomen zijn in het ziekenhuis. Hij zou alweer aan de beterende hand zijn.

Eto’o stopte in 2019 met voetballen bij SC Qatar. De Kameroener won tweemaal de Champions League met Barcelona, en een keer met Internazionale. Met de Italianen won hij ook het wereldkampioenschap voor clubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.