Terug

Volg Vandaag Inside

Eto'o gaat 100.000 mensen in Kameroen helpen om corona te verslaan

Eto'o gaat 100.000 mensen in Kameroen helpen om corona te verslaan

17 apr 2020, 11:14

Voormalig aanvaller van FC Barcelona Samuel Eto'o heeft laten weten dat hij 100.000 mensen in zijn thuisland wil helpen om het coronavirus te verslaan, door onder meer ontsmettingsmiddelen te verspreiden.

In zijn thuisland heeft Eto'o een eigen foundation. Met die foundation wil hij onder andere zeep, ontsmettingsmiddelen en voedingsmiddelen voor 55.000 mensen regelen. Daarnaast zorgt hij ook nog eens voor 50.000 mondkapjes die voornamelijk door taxichaffeurs gebruikt kunnen worden.

'Dit is een serieuze humanitaire crisis en alleen middels gepaste ontsmetting en het verspreiden van gezondheidsproducten kunnen we het coronavirus bedwingen', zo luidt het statement van zijn foundation.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.