Terug

Volg Vandaag Inside

Eto'o adviseert zijn vriend Onana over toekomst

Eto'o adviseert zijn vriend Onana over toekomst

23 okt 2021, 17:32

Voormalig topspits Samuel Eto'o heeft zich tegenover Tuttosport uitgelaten over de toekomst van Ajax-doelman en landgenoot André Onana. De Kameroener, met een verleden bij onder meer FC Barcelona, ziet wel heil in een verbintenis tussen de keeper en de oude club van Eto'o: Inter.

De soap rondom het nieuwe avontuur van Onana kent nog altijd geen einde. Het lijkt inmiddels wel zeker dat de Afrikaanse goalie niet meer terugkeert onder de lat in Amsterdam. Begin oktober werd bekent dat de keeper in de belangstelling zou staan van FC Barcelona, terwijl Inter was één van de eerste clubs die vervolgens in verband werd gebracht met Onana.

Eto'o heeft zich nu ook publiekelijk uitgelaten over het vervolg in de carrière van Onana. De oud-goaltjesdief is van mening dat zijn oude club Inter een prima werkgever zou zijn voor de Ajacied. 'Ik zou Inter aanbevelen bij Onana en andersom zou ik Andre aanbevelen bij de leiding van de Nerazzurri. Hij is een keeper van een topclub', aldus Eto'o.

Vanaf 4 november mag Onana officieel weer keepen, na zijn lange absentie vanwege een dopingschorsing. Tegen die tijd zal meer duidelijk worden over de toekomst van de keeper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.