Terug

Volg Vandaag Inside

Eto'o aan de slag in Qatar

Eto'o aan de slag in Qatar

14 aug 2018, 16:04

DOHA (ANP/RTR) - Samuel Eto'o is nog niet klaar met voetballen. De 37-jarige spits uit Kameroen bereikte dinsdag een akkoord over een contract met Qatar Sports Club, dat hem transfervrij overneemt van de Turkse club Konyaspor.

Qatar Sports Club is de dertiende club waar Eto'o sinds het begin van zijn profloopbaan gaat spelen. De viervoudig Afrikaans voetballer van het jaar is met 56 doelpunten topscorer aller tijden van de nationale ploeg van Kameroen. Met zijn land won Eto'o tweemaal de Afrika Cup.

In Qatar komt hij onder anderen Xavi en Wesley Sneijder tegen. Met beide spelers won hij de Champions League, met FC Barcelona en Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.