Terug

Volg Vandaag Inside

Etienne Vaessen boos na gegeven strafschop: ‘We worden gewoon genaaid!’

Etienne Vaessen boos na gegeven strafschop: ‘We worden gewoon genaaid!’

27 jan 2024, 23:17

Etienne Vaessen, de doelman van RKC Waalwijk, vertelt voor de camera van ESPN dat hij zich benadeeld voelt na het gelijkspel tegen Sparta door een gegeven strafschop aan de Rotterdammers.

In de 82ste minuut werd er een strafschop gegeven aan Sparta na een vermeende overtreding van Reuven Niemeijer op Camiel Neghli. Een beslissing waar Vaessen het absoluut niet mee eens is. “We worden gewoon echt genaaid”, begint de doelman. “Zelfs de spelers van Sparta klaagden niet. Als je hem écht raakt, dan protesteert er wel iemand hun, maar dat gebeurde zelfs niet. Dat is gewoon weer schandalig. Nu zaten ze wel op te letten bij de VAR, maar afgelopen week zaten ze ook te slapen in de bus.”

Dat Bas Nijhuis de VAR van dienst was maakt de strafschop voor Vaessen extra zuur. “Dan is het helemaal schandalig.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.