Terug

Volg Vandaag Inside

Estelle Bergkamp en Donny van de Beek in blijde verwachting van eerste kindje

Estelle Bergkamp en Donny van de Beek in blijde verwachting van eerste kindje

4 nov 2021, 10:10

Donny van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp zijn in verwachting van hun eerste kindje. De 24-jarige Manchester United-speler maakte het nieuws donderdagochtend bekend op Instagram.

'We verwachten een kleintje', schrijft Van de Beek bij een foto van hem en Bergkamp samen. Daarop houden ze een foto van de echo vast. Bergkamp deelt een soortgelijk kiekje op haar pagina.

Van de Beek en Bergkamp, de dochter van oud-voetballer Dennis Bergkamp, maakten hun relatie in 2019 wereldkundig door middel van een foto op Instagram. Het stel woont nu samen in Manchester, waar Van de Beek speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.