Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana trots op Ajax-contract voor Damian van der Vaart: 'Een jongensdroom voor hem'

Estavana trots op Ajax-contract voor Damian van der Vaart: 'Een jongensdroom voor hem'

26 juni 2023, 19:33

Estavana Polman heeft tegenover De Telegraaf gereageerd op de transfer van Damian van der Vaart naar Ajax. De zoon van haar vriend Rafael maakt de overstap van het Deense Esbjerg naar de Amsterdammers.

"Super trots! Dat is toch te gek!", reageert Estavana. "Dat is een jongensdroom voor hem. Hij heeft het fantastisch gedaan en dat heeft hij afgedwongen. En daar ben ik heel erg trots op. Het duurt nog wel even voordat hij begint. Volgens mij is dat pas in augustus", aldus Estavana, die binnenkort haar debuut maakt als tv-presentatrice.

Het interview wordt vervolgens kort onderbroken door Frits Barend, die het volgende zegt over de droomtransfer van Damian: "Damian heeft het voordeel dat hij een vader heeft die weet wat het is. En die vader zal tegen Damian zeggen: geniet, geniet, geniet! En als je het niet haalt, heb je toch een mooie tijd gehad, want de kans dat hij beter is dan zijn vader is bijna onmogelijk. Hij was een van de beste van de wereld en dat is zo moeilijk. En hij heeft een sportende stiefmoeder en een sportende vader en die zullen hem ongetwijfeld vertellen: geniet vooral van je tijd!", besluit Frits.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.