Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman vindt nieuwe club: 'Heb hier altijd voor willen spelen'

Estavana Polman vindt nieuwe club: 'Heb hier altijd voor willen spelen'

26 juli 2022, 22:29

Handbalster Estavana Polman blijft actief in de Deense competitie. De Oranje-international heeft een éénjarig contract ondertekend bij Nyrkøbing Falster. Polman (29) maakte zaterdag via social media al bekend dat ze zou vertrekken bij Team Esbjerg, waarvoor ze sinds 2013 uitkwam en topscorer aller tijden is. Ze leefde al enige tijd in onmin met de clubleiding.

Hoofdcoach Jakob Larsen toonde zich enthousiast over de komst van de routinier. "Estavana heeft een geweldig inzicht en schotkracht en samen met haar creativiteit kunnen we nieuwe dimensies toevoegen aan ons aanvalsspel. Tegelijkertijd zal zij met haar jarenlange ervaring ook kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze jonge speelsters."

Polman, die een relatie heeft met oud-voetballer Rafael van der Vaart, sprak lovende woorden over haar nieuwe club. "NFH is een club waarvoor ik altijd heb willen spelen. Ik houd van de sfeer hier." Ze wordt in Nykøbing ploeggenote van Nikita van der Vliet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.