Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman vertrekt definitief bij Team Esbjerg

Estavana Polman vertrekt definitief bij Team Esbjerg

23 juli 2022, 18:58

Estavana Polman vertrekt bij Team Esbjerg. De 29-jarige handbalster botste in het voorjaar al met de leiding van de Deense club, die ondanks een doorlopend contract van haar af wilde.

"Het is een geweldige reis geweest, negen jaar", laat Polman via sociale media weten. "Ik kwam hier als een jong meisje en nu vertrek ik als een volwassen meisje. Dit is niet de manier waarop ik wilde eindigen. Als ik ergens aan begin, dan wil ik dat afmaken.

De Gelderse opbouwspeelster speelde sinds 2013 voor Esbjerg, waarmee ze drie keer landskampioen werd. Ze is ook topscorer aller tijden van de Deense club. Polman heeft een relatie met oud-topvoetballer Rafael van der Vaart, die als trainer werkt bij de Deense voetbalclub Esbjerg fB. Ze zegt nog niets over haar toekomstplannen.

Bij Vandaag Inside gaf Estavana onlangs aan dat stoppen met handbal nog geen optie is. Bekijk het fragment hieronder.

Estavana Polman denkt niet aan stoppen: 'Ik ga nog één keer laten zien: ik kan dit gewoon!’
3:57
Estavana Polman denkt niet aan stoppen: 'Ik ga nog één keer laten zien: ik kan dit gewoon!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.