Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman vanavond te gast bij De Oranjezomer

Estavana Polman vanavond te gast bij De Oranjezomer

8 aug 2021, 15:37

Vanavond staat alweer de laatste aflevering van De Oranjezomer op het programma. Niemand minder dan Estavana Polman schuift aan bij Hélène, Johan en René om het allerlaatste nieuws te bespreken op het gebied van de Olympische Spelen, voetbal, entertainment, politiek en meer.

Lionel Messi nam zondag afscheid van FC Barcelona tijdens een afscheidsconferentie. De Argentijnse ster hield het niet droog en barstte twee keer in tranen uit. Messi bevestigde overigens ook dat Paris Saint-Germain een optie is en naar verluidt wordt de 34-jarige aanvaller vandaag of morgen al medisch gekeurd.

Henk Grol, inmiddels voormalig Nederlands Judoka, zit aan de bar vanavond. Grol wist na brons in 2008 en 2012 dit keer geen olympische medaille te pakken. Hij neemt afscheid met drie Europese titels en drie keer WK-zilver op zijn erelijst.

De laatste uitzending van De Oranjezomer is vanavond vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.