Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman reageert op scheiding tussen Sylvie Meis en Niclas Castello

Estavana Polman reageert op scheiding tussen Sylvie Meis en Niclas Castello

27 feb 2023, 17:49

Estavana Polman heeft tegenover RTL Boulevard gereageerd op de scheiding tussen Sylvie Meis en Niclas Castello. Estavana heeft goed contact met Sylvie, de moeder van haar bonuszoon.

"Ik vind het heel vervelend voor beiden, aldus Estavana. Rafael en Estavana steunen Sylvie en Niclas waar ze kunnen na de scheiding: "Beiden, want we hebben met alle twee goed contact. Verder is het erg genoeg, zoiets gun je niemand."

Sylvie Meis en Niclas Castello gaan na een huwelijk van 2,5 jaar scheiden, zo bevestigde het stel zondag aan BILD: "Het is met pijn in ons hart dat we aankondigen dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op een hele fijne tijd, maar we moeten accepteren dat onze levens te verschillend zijn voor een toekomst samen."

Meis en Castello huwden in 2020. Eerder was Meis acht jaar getrouwd met voetballer Rafael van der Vaart, van wie ze in 2013 scheidde. Samen hebben zij een zoon, Damián.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.