Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman moet vertrekken bij het Deense Esbjerg

Estavana Polman moet vertrekken bij het Deense Esbjerg

22 mrt 2022, 14:35

Handbalster Estavana Polman moet vertrekken bij de Deense club Esbjerg. De teamleiding heeft de 29-jarige international van Oranje laten weten dat ze niet voorkomt in de plannen voor volgend seizoen. Polman heeft nog een contract voor een jaar in Esbjerg. De club wil haar verhuren aan een andere club in Denemarken of in het buitenland, maar contractontbinding is volgens Esbjerg ook een optie.

De Gelderse opbouwspeelster speelt sinds 2013 voor Esbjerg, waarmee ze drie keer landskampioen werd. Polman speelde 240 wedstrijden voor Esbjerg en is met 1270 doelpunten de topscorer aller tijden van de club. De afgelopen jaren kreeg de international van Oranje, een van de uitblinkers op het gewonnen WK van 2019, te maken met zware knieblessures. Polman miste daardoor vorig jaar de Olympische Spelen van Tokio.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.