Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman meldt positief nieuws op Instagram: 'Ik kan niet wachten'

28 aug 2023, 12:06

Handbalster Estavana Polman is opnieuw geopereerd aan haar knie. De Nederlandse international laat op Instagram weten dat de ingreep succesvol is verlopen. De verwachting is dat Estavana twee maanden aan de kant moet blijven. Haar deelname aan het WK lijkt niet in gevaar te komen. Het mondiale toernooi in Denemarken, Noorwegen en Zweden begint eind november.

De speelster van de Roemeense club Rapid Bucuresti raakte al twee keer eerder geblesseerd aan haar knie. Na het nieuws over haar nieuwe operatie liet Estavana op de website van haar club weten dat ze er alles aan zal doen om sterker terug te komen. "Ik kan niet wachten om weer voor de club te spelen en overwinningen te behalen", aldus Estavana.

Onlangs was Estavana nog te gast bij De Oranjezomer. Hélène vroeg toen aan Estavana naar haar ambities als presentatrice. Bekijk het terug in de video bovenaan het artikel!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.