Terug

Volg Vandaag Inside

Estavana Polman maanden zonder Rafael van der Vaart: 'Dan kan je ook niet zoveel ruzie maken'

Estavana Polman maanden zonder Rafael van der Vaart: 'Dan kan je ook niet zoveel ruzie maken'

25 jan 2023, 21:30

Estavana Polman verkaste eind november naar het Roemeense Rapid Bucuresti en zit door die transfer enkele maanden zonder haar vriend Rafael van der Vaart. "Dan kunnen we ook niet zoveel ruzie maken", grapt de handbalster.

Afgelopen zomer ondertekende Polman nog een éénjarig contract bij Nyrkøbing Falster. Die club nam haar over van Esbjerg, waar ze sinds 2013 speelde. In Roemenië zit Estavana helemaal op haar plek. "Echt te gek", vertelt ze tegenover De Telegraaf. "Grote stad. Rust. Misschien ook wel vanwege alles wat er gebeurd is. Op een gegeven moment ben je klaar ergens. En dan ga je naar een volgende stap. En dan kom je in Roemenië uit. En dan denk je: Champions League én leuk contract."

Haar overstap naar Oost-Europa betekent ook dat zij haar gezin in Denemarken tijdelijk achterlaat. Ze neemt overigens wél haar dochter Jesslyn mee. "En Rafael en Damian zitten daar tot juni. Die hebben nog een contract (Esbjerg, red.). Dus dat is 5 maanden overbruggen. Maar goed, we gaan op en neer en vandaag zie ik hem weer eventjes. En 5 maanden is ook zo voorbij.

"Soms moet je gewoon dingen doen en als je er met z'n allen achterstaat dan komt het wel goed", vervolgt ze. Gekscherend: "Dan kunnen we ook niet zoveel ruzie maken. Nee, ik maak ruzie met hem, hij niet met mij. Nee, het gaat hartstikke goed. Als het goed zit, dan zit het goed", besluit de handbalster.

In een eerder interview bekende Estavana dat zij en Rafael wel degelijk eens ruzie maken. "De kinderen moeten zich wel aan mijn regels houden. En Raf is daarin wat liever. Die zegt altijd 'ja' en dan denk ik: oh god, kan je ook een keer 'nee' als antwoord geven. Daar hebben wij weleens ruzie over. Als we ruzies hebben dan gaat het over kinderen en het niet naleven van de regels".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.