Terug

Volg Vandaag Inside

Essien (37) als speler-trainer aan de slag in Denemarken

Essien (37) als speler-trainer aan de slag in Denemarken

9 sep 2020, 21:03

Michael Essien treedt toe tot de trainersstaf van de Deense club FC Nordsjaelland. De 37-jarige middenvelder zal niet alleen hoofdtrainer Flemming Pedersen assisteren, maar ook nog zelf blijven voetballen, meldde de club.

Essien vergaarde roem als speler van Chelsea. Met de club vierde hij twee kampioenschappen in de Premier League en won hij in 2012 de Champions League. Hij speelde na zijn jaren bij de Londense club ook nog kort bij Real Madrid en AC Milan. Hij voetbalde vorig seizoen in Azerbeidzjan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.