Terug

Volg Vandaag Inside

Bekerwedstrijd tussen Ajax en Barendrecht toch live te zien bij ESPN

Bekerwedstrijd tussen Ajax en Barendrecht toch live te zien bij ESPN

8 dec 2021, 15:23

ESPN zendt minimaal veertien van de zestien wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker, zo maakt de zender bekend. In eerste instantie zouden er, zoals gebruikelijk in deze fase van het bekertoernooi, zes duels live op ESPN te zien zijn.

'Op deze manier kunnen, in een periode dat er geen publiek in het stadion aanwezig mag zijn, zoveel mogelijk mensen de bekerwedstrijden van hun favoriete club zien,' zo laat ESPN weten.

Ook het bekerduel tussen Ajax en Barendrecht, dat in eerste instantie niet live zou worden uitgezonden, is gewoon te zien bij ESPN. De aanvangstijd is verplaatst van 20:15u naar 21:00u. Van Harkemase Boys - RKC en Excelsior - FC Groningen wordt nog onderzocht of ook deze wedstrijden live kunnen worden uitgezonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.