Terug

Volg Vandaag Inside

ESPN: Ten Hag na Guardiola en Klopp beste trainer ter wereld

ESPN: Ten Hag na Guardiola en Klopp beste trainer ter wereld

21 nov 2019, 09:46

Erik ten Hag is volgens de Amerikaanse televisiezender ESPN na Joseph Guardiola en Jürgen Klopp de beste trainer ter wereld. ESPN stelt elk jaar lijsten op van de beste spelers en trainers van dit moment, op basis van de mening van meer dan 40 experts. In de lijsten zijn ook de nodige spelers van het Nederlands elftal en van Ajax terug te vinden.

André Onana staat op plek 10 van beste doelmannen ter wereld. Bij de centrale verdedigers staat Virgil van Dijk op de eerste plaats, terwijl Matthijs de Ligt terug is te vinden op de derde plek. Nicolas Tagliafico staat op de tiende plek in de lijst van beste linksbacks.

Frenkie de Jong is volgens ESPN de op-één-na beste central midfielder ter wereld. Hij moet alleen N'golo Kanté voor zich dulden. Donny van de Beek staat op de derde plek van beste aanvallende middenvelders.

Ook bij de aanvallers zijn twee Ajacieden terug te vinden: David Neres staat op de achtste plaats in de top tien van beste buitenspelers, terwijl Dusan Tadić op plek 10 staat in de lijst met de beste forwards.

Bekijk de volledige lijsten hier.

'Ten Hag moet komende zomer naar Bayern gaan'

'Ten Hag moet komende zomer naar Bayern gaan'
4:46
'Ten Hag moet komende zomer naar Bayern gaan'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.